Gyakran ismételt kérdések

Általános vagy technikai kérdés a Conossal kapcsolatban?
A platformra való bejelentkezés után kövesd a Conos útmutatót, vagy olvasd át a GYIK-t! Ha kérdésedre nem találsz választ a GYIK-ben, bármikor közvetlenül kapcsolatba léphetsz velünk: support@conos.hu

A sikertelen belépésnek több oka is lehet. Az alábbiakban összegyűjtöttük a leggyakrabban előfordulókat:

 • Nem létezik ilyen felhasználó.
  A projekt adminisztrátor még nem hozta létre, vagy megszüntette a felhasználói fiókodat. Kérjük vedd fel a projekt adminisztrátorral a kapcsolatot.
 • Helytelen jelszó.
  Próbáld meg újra! Ha mégsem sikerülne, kattints a ‘NEM TUDOM A JELSZAVAMAT’ linkre. Conos ProjektPortal sign in page screenshot
  1. A jelszavad beállításához add meg az email címedet és nyomd meg a ‘ÚJ JELSZÓT SZERETNÉK’ gombot!
  2. A rendszer emailt küld neked a megadott email címre, a további teendőkkel. Ellenőrizd az email postafiókodat!
  3. Kattints az emailben a ‘JELSZÓ VÁLTOZTATÁS’ gombra!
  4. A böngészőben megjelenő új ablakban add meg az új jelszavadat!
  5. Lépj be az új jelszavaddal!

Amennyiben továbbra sem sikerült belépned, vedd fel velünk a kapcsolatot a support@conos.hu email címen.

A régi és az új rendszer eltérő alapokon nyugszik, ezért a jelszavadat is újra be kell állítanod a fiókodhoz. (Ez lehet a régi jelszavad is, de meg kell felelnie a minimum jelszó követelményeknek, ami jelenleg min 8 karakter)

A jelszó beállítását a Belépési oldalon tudod kezdeményezni.

Ezentúl csak az email címedet és a jelszavadat kell beírni a belépéshez (A régi ProjektPortálon használt felhasználói név többé nem szükséges a belépéshez.).

Azt az email címet add meg, ami eddig is regisztrálva volt a ProjekPortálon, vagyis ahova az értesítő emaileket kapod.

Ha most lépsz be először a ProjektPortálra, vagy épp elfelejtetted a jelszavadat, a belépési oldalon tudsz új jelszó beállítást kezdeményezni. Ehhez mindössze az email címedre lesz szükséged:

 1. A jelszavad beállításához add meg az email címedet és nyomd meg a ‘ÚJ JELSZÓT SZERETNÉK’ gombot!
 2. A rendszer emailt küld neked a megadott email címre, a további teendőkkel. Ellenőrizd az email postafiókodat!
 3. Kattints az emailben a ‘JELSZÓ VÁLTOZTATÁS’ gombra!
 4. A böngészőben megjelenő új ablakban add meg az új jelszavadat!
 5. Lépj be az új jelszavaddal!

Igen. A belépés után ki tudod választani, hogy melyik projekt adatait szeretnéd látni vagy a belépést követően a ‘PROJEKTEK’ menüpontban is válthatsz a projektek között.

Conos ProjektPortal Documents page screenshot

A projektgazda részéről minden projektnél van egy személy, aki ProjektPortál adminisztrációját intézi. Adminisztrátori jogosultsággal rendelkező adhat hozzá új felhasználókat, beállíthatja a projektre vonatkozó információkat, beállíthatja a jogosultsági szinteket a dokumentumok hozzáféréséhez.

A projekt adminisztrátor nevét megtalálod Projektinfo oldalon, a projekt adatai alatt. Hozzá fordulhatsz belépési problémák esetén, vagy ha épp valamely dokumentum mappához nem rendelkezel a szükséges hozzáférési jogosultságokkal.

Conos ProjektPortal Project Information page screenshot

A projekt résztvevőinek nevét és elérhetőségét a ‘RÉSZTVEVŐK’ listában lehet megtalálni. Amikor a projekt adminisztrátora hozzáadja a fiókodat a projekthez, megadja a szükséges kontaktadataidat is (név, email cím, cégnév, telefonszám, projekt szerepkör, stb.), amelyeket más projektrésztvevők is láthatnak, és amelyeket Te is tudsz frissíteni (változtatni, törölni, beírni) bármikor a fiókbeállításaidnál. Ezen adatok helyességét érdemes ellenőrizned első belépés után.

Amennyiben fontos számodra, hogy munkatársaid könnyebben elérjenek, megadhatod a még esetlegesen hiányzó egyéb elérhetőségeidet is, vagy törölheted a meglévőket, ha már nem aktuálisak, vagy éppen nem szeretnéd a többi projektrésztvevővel megosztani a továbbiakban:

 • vezetékes telefonszám
 • mobil telefonszám
 • melyik cég képviseletében veszel részt a projektben
 • mi a szereped az adott projektben
A személyes adatok módosítását a ‘SAJÁT FIÓK’-ban állíthatod be.