Frequently Asked Questions

A general or technical question about Conos?
Go check it out our FAQ. Visit the Site tour after login to the platform or check out our FAQ below! If you do not find the answer to your question listed within our FAQ's, you can always contact us directly at support@conos.hu

A sikertelen belépésnek több oka is lehet. Az alábbiakban összegyűjtöttük a leggyakrabban előfordulókat:

 • Nem létezik ilyen felhasználó.
  A projekt adminisztrátor még nem hozta létre, vagy megszüntette a felhasználói fiókodat. Kérjük vedd fel a projekt adminisztrátorral a kapcsolatot.
 • Helytelen jelszó.
  Próbáld meg újra! Ha mégsem sikerülne, kattints a ‘NEM TUDOM A JELSZAVAMAT’ linkre. Conos ProjektPortal sign in page screenshot
  1. A jelszavad beállításához add meg az email címedet és nyomd meg a ‘ÚJ JELSZÓT SZERETNÉK’ gombot!
  2. A rendszer emailt küld neked a megadott email címre, a további teendőkkel. Ellenőrizd az email postafiókodat!
  3. Kattints az emailben a ‘JELSZÓ VÁLTOZTATÁS’ gombra!
  4. A böngészőben megjelenő új ablakban add meg az új jelszavadat!
  5. Lépj be az új jelszavaddal!

Amennyiben továbbra sem sikerült belépned, vedd fel velünk a kapcsolatot a support@conos.hu email címen.

A régi és az új rendszer eltérő alapokon nyugszik, ezért a jelszavadat is újra be kell állítanod a fiókodhoz. (Ez lehet a régi jelszavad is, de meg kell felelnie a minimum jelszó követelményeknek, ami jelenleg min 8 karakter)

A jelszó beállítását a Belépési oldalon tudod kezdeményezni.

Ezentúl csak az email címedet és a jelszavadat kell beírni a belépéshez (A régi ProjektPortálon használt felhasználói név többé nem szükséges a belépéshez.).

Azt az email címet add meg, ami eddig is regisztrálva volt a ProjekPortálon, vagyis ahova az értesítő emaileket kapod.

Ha most lépsz be először a ProjektPortálra, vagy épp elfelejtetted a jelszavadat, a belépési oldalon tudsz új jelszó beállítást kezdeményezni. Ehhez mindössze az email címedre lesz szükséged:

 1. A jelszavad beállításához add meg az email címedet és nyomd meg a ‘ÚJ JELSZÓT SZERETNÉK’ gombot!
 2. A rendszer emailt küld neked a megadott email címre, a további teendőkkel. Ellenőrizd az email postafiókodat!
 3. Kattints az emailben a ‘JELSZÓ VÁLTOZTATÁS’ gombra!
 4. A böngészőben megjelenő új ablakban add meg az új jelszavadat!
 5. Lépj be az új jelszavaddal!

Igen. A belépés után ki tudod választani, hogy melyik projekt adatait szeretnéd látni vagy a belépést követően a ‘PROJEKTEK’ menüpontban is válthatsz a projektek között.

Conos ProjektPortal Documents page screenshot

A projektgazda részéről minden projektnél van egy személy, aki ProjektPortál adminisztrációját intézi. Adminisztrátori jogosultsággal rendelkező adhat hozzá új felhasználókat, beállíthatja a projektre vonatkozó információkat, beállíthatja a jogosultsági szinteket a dokumentumok hozzáféréséhez.

A projekt adminisztrátor nevét megtalálod Projektinfo oldalon, a projekt adatai alatt. Hozzá fordulhatsz belépési problémák esetén, vagy ha épp valamely dokumentum mappához nem rendelkezel a szükséges hozzáférési jogosultságokkal.

Conos ProjektPortal Project Information page screenshot

A projekt résztvevőinek nevét és elérhetőségét a ‘RÉSZTVEVŐK’ listában lehet megtalálni. Amikor a projekt adminisztrátora hozzáadja a fiókodat a projekthez, megadja a szükséges kontaktadataidat is (név, email cím, cégnév, telefonszám, projekt szerepkör, stb.), amelyeket más projektrésztvevők is láthatnak, és amelyeket Te is tudsz frissíteni (változtatni, törölni, beírni) bármikor a fiókbeállításaidnál. Ezen adatok helyességét érdemes ellenőrizned első belépés után.

Amennyiben fontos számodra, hogy munkatársaid könnyebben elérjenek, megadhatod a még esetlegesen hiányzó egyéb elérhetőségeidet is, vagy törölheted a meglévőket, ha már nem aktuálisak, vagy éppen nem szeretnéd a többi projektrésztvevővel megosztani a továbbiakban:

 • vezetékes telefonszám
 • mobil telefonszám
 • melyik cég képviseletében veszel részt a projektben
 • mi a szereped az adott projektben
A személyes adatok módosítását a ‘SAJÁT FIÓK’-ban állíthatod be.