Jellemzők

Mi mindent tud még ez az applikáció?

storage

Dokumentum tárolás

A dokumentumok és tervek könnyen átlátható formában elérhetők a projekt kezdeti vázlatterveitől kezdve egészen a megvalósulási tervekig.

Projekt infó áttekintés

A projekt alapvető adatait tároljuk itt: projektnév, cím, projektvezetők, projekt adminisztrátor(ok) , építési helyszín megközelíthetősége, a legújabb dokumentumok, kép és projekt méretének adatai.

Fotó dokumentáció

Kövesse nyomon az építkezést képről-képre a látványtervektől az egészen az épület átadásáig.

Intuitív mappastruktúra

Könnyen megtalálhatóak a mappák és almappák a jólismert Windows Intéző-szerű fastruktúrában.

Dokumentum státusz

Minden fájlnak és dokumentumnak be lehet állítani az aktuális státuszát. Alapbeállításként megjelölhető státuszok pl.: Jóváhagyandó, Munkaközi vagy Lezárt/Végleges

Egy dokumentum több fájl

Egy építőiipari projekt során az építészeknek és mérnököknek gyakran kell egyféle dokumentumot többféle fájltípusként megosztani, mint például DWG-t, PLN-t, DGN-t és ugyanazt tartalmat PDF-ként. A Conoson egy dokumentum alatt akár többféle fájltípust is fel lehet tölteni

Tömeges fájl letöltés

Conosról egyszerre több fájl is könnyen letölthető egy ZIP fájlként.

Dokumentum történet

Előfordul, hogy bizonyos esetekben ellenőrizni kell, hogy ki és mit módosított. Ezért a dokumentum történetben áttekinthető a dokumentum aktuális és régebbi változatai is egyaránt.

Tömeges fájl feltöltés

Lehetőség van rá, hogy egyszerre több fájt is fel lehessen tölteni a Conoson.

Fogd és vidd

A leggyakrabban használt eszköz, melynek segítségével a mappákat, fájlokat egérrel kattintva, azt egy másik helyről a másikra vagy objektum fölé húzva át tudunk rakni.

Együttműködést segítő eszközök

Segítünk, hogy mindenki együtt dolgozzon egy platformon. Conossal a projekt résztvevői könnyebben elérhetik egymást, oszthatnak meg tartalmakat, fűzhetnek hozzá megjegyzéseket, akár jóvá is hagyhatják azokat.

commets

Résztvevők

Egy listában megtalálható a projekt csapat összes tagja: kivitelezők, alvállalkozók, építészek, mérnökök stb. Minden résztvevő egyszerűen megoszthatja elérhetőségét és az aktuális projektben betöltött szerepét.

Interaktív kommunikáció

Írjon kommentet vagy tegyen fel kérdéseket egy-egy dokumentummal kapcsolatban! Együttműködést segítő platformunkon lehetősége van megbeszélni a projekt részleteit és folyamatos visszajelzéseket adni vagy kapni tervezési és kivitelezési folyamat során.

Csoportengedélyek

A csoportengedélyek akár mappánként is beállíthatóak, annak megfelelően, hogy egyes felhasználói csoportoknak milyen szintű hozzáférést engedélyez a projektadminisztrátor. Alapbeállításként Építtető, Tervező, Műszaki ellenőr, Generálkivitelező, Kivitelező alvállalkozó és Admin felhasználói csoportok vannak.

Dokumentumok jóváhagyása

A műszaki ellenőr, építtető vagy tervező stb. is egyszerűen jóváhagyhatja az aktuális dokumentumokat a Conos projekt portálon. A fájlok legújabb verziójáról minden résztvevő láthatja, hogy ki és mikor nézte át és hagyta jóvá.

Céges arculat

Ügyfeleink számára lehetőség van rá, hogy egyéni arculata legyen Conos portálnak, amely megfelel a céges megjelenésének (pl,:személyre szabható színpaletta.) illetve a megszokott mappastruktúrának. Választhat saját domaint vagy aldomaint is.

Többnyelvű

Conos már használható angolul, németül, szerbül és magyarul is, de amennyiben igény van rá akár egyéb nyelveken is elérhetővé tesszük.

Projektben betöltött szerepek

A résztvevők projektenként megadhatják a az aktuálisan betöltött szerepüket, hiszen előfordul, hogy valaki az egyik munkán építész tervezőként a következőn pedig akár műszaki ellenőrként vesz részt.

blueprints rolls

Projekt archiválás

Szeretné tárolni az elkészült projektjei dokumentumait is? A Conos projekt portál partnerei számára lehetőséget biztosítunk az adatok hosszútávú megőrzésére. Használja a fájlarchiváló megoldásainkat!