Hibalista
kezelő

Egy forradalmi eszköz az építési projektek problémáinak azonosítására, dokumentálására és megoldására.

Construction snags pind on an architectural floor plan.
Főbb tulajdonságok

Alapvető funkciók az építési hibák hatékony kezeléséhez

Gyors és egyszerű hiba azonosítás

A felhasználóbarát Hibalista-kezelő eszközünk segítségével az építőipari szakemberek egyszerűen azonosíthatják és dokumentálhatják a problémákat a helyszínen, így nincs szükség nehézkes papír alapú ellenőrző listákra és kézi adatbevitelre. Néhány kattintással rögzítheti a hibák részletes leírását, csatolhatja a vonatkozó fényképeket, és akár a tervrajzokon is megjelölheti a problémák pontos helyét.

Hibapontok létrehozása és dokumentálása

A Conos Hibalista-kezelő egyszerűsíti a hibalisták létrehozásának és kezelésének folyamatát, és egységes platformot biztosít az összes hibával kapcsolatos információ számára. Könnyedén rögzítheti az egyes hibák részleteit, beleértve azok helyét, fontosságát és felelősét.

Folyamat nyomon követése

Rendelje a hibapontokat meghatározott személyekhez vagy csapatokhoz, és valós időben kövesse végig a folyamatot. Értesítéseket kaphat, ha a jelzett hibák elkészültek vagy több figyelmet igényelnek.

Prioritás és állapotkövetés

Fontosságuk és sürgősségük alapján rangsorolhatja a hibajegyeket, így biztosítva, hogy a legkritikusabb problémákat kezeljék először. Hogy vizuálisan is egyértelműbb legyen a fontossági sorrend, a feladatok prioritási szintjeit különböző színekkel jelöljük.

Átlátható együttműködés

Hibalista-kezelő eszközünk megkönnyíti a projektcsapatok közötti világos és tömör kommunikációt, biztosítva, hogy minden probléma a megfelelő felek tudomására jusson. A hibákat konkrét személyekhez vagy csapatokhoz rendelheti, határidőket határozhat meg, és nyomon követheti a határidőket. Legyen naprakész az egyes problémák állapotáról, és oldja meg könnyedén a problémákat.

Fotók csatolása

Tegye egyértelművé a felmerülő problémákat! Csatoljon releváns fényképeket, 360 fokos képeket vagy egyéb alátámasztó dokumentumokat minden egyes hibajegyhez.

Átfogó riportok

Teljes riportokat és összefoglalókat készíthet, amelyek világos áttekintést nyújtanak a projekt általános állapotáról, kiemelve a fennálló problémákat és tendenciákat. Értékes betekintést nyerhet a projekt teljesítményébe, és megalapozott döntéseket hozhat az eredmények optimalizálása érdekében.

Többnyelvű dokumentáció

A Conos Hibalista-kezelő már számos nyelven használható, többek között németül, angolul, szerbül és magyarul. A megjegyzések, címkék, leírások és egyéb, a hibajegyekkel kapcsolatos részletek automatikusan lefordíthatók, lehetővé téve az egyértelmű és következetes kommunikációt a többnyelvű felhasználók között. Ugyanakkor szükség szerint rugalmasan módosíthatja a fordításokat, hogy biztosítsa a pontosságot és megőrizze a választott nyelv árnyalatait.

Egységes platform a hibakezeléshez

Egységes platformot biztosítunk az összes hibával kapcsolatos információ számára, biztosítva a könnyű hozzáférést, a hatékony kezelést és a kifogástalan ellenőrizhetőséget. Egyszerűen jelentkezzen be a Conos-fiókjába, és átfogóan áttekintheti a problémák listáját, azok helyét, a hozzájuk rendelt felelősöket és a hibák státusznak aktuális állapotát.

Adatvizualizáció és analitika

A Conos Hibalista-kezelő átlátható jelentéseket és automatizált riportokat készít az Ön számára tervezés és kivitelezés során keletkezett rengeteg adatból. Láthatja a nyitott/lezárt hibákat, a témakörök szerinti bontást (építési, elektromos stb.), a hibák számát állapot szerint, valamint az átlagos megoldási időt. Ezek a statisztikák lehetővé teszik a hatékony projektbonyolítást, a trendek azonosítását és a folyamatok optimalizálását.

Conos App's screenshot - How to add new snag
Hibalista létrehozása és menedzselése

Új hibapont, 4 gyors lépésben

 • A hiba részleteinek rögzítése

  Kattintson a ’+’ gombra, és adja meg a hiba címét, leírással és témával (pl. szerkezetépítés, erősáram, szellőzés). Adjon meg egy határidőt és a feladat felelősét (pl. projektmenedzser, építész, építtető).

 • Helymeghatározás

  Egy vagy akár több „gombostűt” helyezhet el egyszerűen a tervrajzokon a hiba helyének pontos azonosításához.

 • Képek hozzáadása

  Készítsen fényképeket közvetlenül az alkalmazáson belül, vagy töltsön fel meglévő fotókat, sőt 360 fokos képeket is csatolhat a dokumentációhoz.

 • Mentés és a folyamat nyomon követése

  Az újonnan létrehozott hiba automatikusan mentésre kerül, és megjelenik mind a listanézetben, mind a megfelelő építészeti terven. A hiba aktuális állapota (pl. létrehozva, javítás folyamatban, javítva, megerősítve, hatályon kívül) ezentúl mindig könnyen beazonosítható.

Értékeink

A hibalista-kezelő eszközünk használatának előnyei

Folyamatos együttműködés

Búcsút mondhat a kaotikus hiba-dokumentációnak és a hiányos kommunikációnak. Hibalista-kezelő eszközünk zökkenőmentesen integrálódik projektmenedzsment platformunkba, így egységes tárhelyet biztosít az összes hibákkal kapcsolatos információ számára. Egyetlen platformon hozzáférhet a hibalistákhoz, nyomon követheti a hiba megoldásának folyamatát, és együttműködhet a projekt érdekelt feleivel, biztosítva a világos és tömör kommunikációt minden projektrésztvevő számára.

Páratlan hatékonyság

A Conos hibalista-kezelő eszközünk átalakítja a hibakezelési folyamatot, minimalizálja a késedelmeket, időt takarít meg és növeli a projekt hatékonyságát. A probléma beazonosításának, dokumentálásának és megoldási folyamatának automatizálásával garantáljuk, hogy minden hibát könnyebben és pontosabban tud kezelni.

Gyorsabb projektbonyolítás

A hibák gyors azonosítása és egyszerű dokumentálása minimalizálja a késések kockázatát, és elősegíti a projekt időben történő befejezését. Az elégedett ügyfelek jövőbeli projektjeikhez nagyobb valószínűséggel térnek vissza, és ajánlják a kivitelezőt másoknak.

Construction worker wearing an orange safety helmet on site.
ANALITIKA ÉS riportok

Áttekinthető hibakezelés

Conos App's screenshot - Analytics
Hatékony áttekintés egy pillantás alatt

A Conos Hibalista-kezelő biztosítja az Ön számára, hogy a nyers adatok alapján, a részletes riportokból és analitikákból egy átfogó képet kapjon a projekt folyamatáról. Intuitív eszközünk világos és tömör áttekintést nyújt a projekt hiányosságainak, erősségeinek állapotáról, lehetővé téve a munkafolyamatok optimalizálását, a projekt időben történő befejezésének biztosítását és megalapozott döntések előkészítését.

A hibapontok adatainak vizualizálása
 • Egyszerű hiba-összefoglaló: Azonnali áttekintést kaphat a hibák általános állapotáról, az összes hibapont számának alakulásáról, a figyelmet igénylő nyitott problémák és a sikeresen megoldott problémák számának változásáról.
 • A hibák megoszlása témakörök szerint: Egy fánkdiagramon ábrázoljuk, a folyamatban lévő hibapontokat típusuk (pl. szerkezetépítés, befejezőmunkák, villanyszerelés stb.) szerinti bontásban. Az adatok vizualizálása segít, hogy a nagyobb erőforrást igénylő területek meghatározásában.
 • A hibapontok állapot szerinti bontásban: A hibák megoldásának folyamatait egy külön diagram segítségével tekintheti át, amely a problémák különböző státuszok szerinti megoszlását mutatja (pl. létrehozás, folyamatban lévő javítás, javított, megerősített, hatályon kívül stb.). Ez lehetővé teszi a lehetséges szűk keresztmetszetek azonosítását és a kritikus hibák hatékony rangsorolását.
 • Hibák idővonala státuszok szerint: Tekintse át a hibaelhárítási időtartamokat egy külön diagram segítségével, amely nyomon követi az egyes státuszkategóriákon belül a problémák megoldásához szükséges átlagos időt. Használja ki ezt az információt a hatékonyság javítására és a projekt időben történő befejezésének biztosítására.

Az adatvizualizáció és a részletes riportok erejének kihasználásával a Conos felvértezi Önt a szükséges tudással, hogy optimalizálja a hibakezelési folyamatot és kiváló projekteredményeket érjen el. Tapasztalja meg az adatvezérelt döntéshozatal átalakító erejét, és növelje építési projektjeit a hatékonyságát és a minőségét.