Projekt
Portál

Conos egy könnyen használható tartalommegosztó platform, melyet kifejezetten az építőipari projektekhez fejlesztettük ki.

Young smiling architect with a tablet and drawings in his office
Színes munkavédelmi sisakok

Dokumentum menedzser rendszer

Conos egy olyan dokumentum menedzser rendszer, amely az építési-tervezési és kivitelezési cégek számára fejlesztettünk ki, megoldást kínálva a nagy fájlok (CAAD rajzok, PDF-ek, fotók) elérhetőégére.

Célunk, hogy segítsük az információáramlást, a kapcsolattartást és a kommunikációt a különböző helyszínen dolgozó projektrésztvevők között, ezzel növelve az együttműködés hatékonyságát. Az adott projektet illetőleg minden érintett részére egy folyamatosan frissülő, mindig aktuális elérhetőségi-, dokumentum- és tervadatbázisként szolgál.

Fájlmegosztás egyszerűen

Pillanatok alatt, pár kattintással megoszthatja a legfrissebb tervváltozatokat.
Ezen a felhő alapú tárhelyen a tervek, műleírások, emlékeztetők fotók stb. könnyen átlátható formában elérhetők az építési projekt minden szereplője számára.

Építészeti tervdokumentációt készít egy tervező a laptopján.
Amit kínálunk

Egyszerűség és biztonság

Tervezők dolgoznak egy nagy asztal körül

Hatékony együttműködés a tervezők, beruházók és kivitelezők között

Egy sikeres projekt többnyire a résztvevők hatékony együttműködésén múlik. A tervezőktől az építtetőn át a kivitelezőkig mindenki egy közös platformon, a Conoson tudják egyszerűen megosztani egymással tartalmaikat.

Rendezze a mappákat egyszerűen

Átlátható mappastruktúrába rendezve megtalálhatóak a tervrajzok, és egyéb dokumentumok, az előkészítéstől kezdve egészen a megvalósulásig. Készítettünk egy mappastruktúra sablont, de természetesen a saját céges mappastruktúra is használható.

Egy férfi kényelmes naracssárga fotelben, ölében egy laptoppal
Színes munkavédelmi sisakok

Tárolja biztonságban dokumentumait

Megkíméljük a résztvevőket az elektronikus tervek és egyéb nagy fájlok email-en való küldésének hátrányaitól és egy sokkal biztonságosabb, felhő alapú szolgáltatást kínálunk helyette. Az adatokhoz való hozzáférést kizárólag jelszóval lehetséges , akár különböző jogosultsági szintekkel.

Felhasználóink

Ki mire használhatja a Conost?

Projektmenedzserek

A Conos egységes platformot biztosít a projektdokumentáció kezelésére, így zökkenőmentes hozzáférést és együttműködést nyújt a projekt résztvevői számára.

Hogy mindenki naprakész legyen, a projektmenedzserek egyszerűen feltölthetik az emlékeztetőket és a projekt dokumentumainak frissítését.

A platform hibakövetési funkciója segíti a projektvezetőket a problémák azonnali azonosításában és megoldásában.

A tervekkel és kivitelezéssel kapcsolatos kommenteket és javaslatokat tehet.

Építtetők

A Conos segítségével az ügyfelek mindig naprakészek lehetnek a projekt előrehaladásával kapcsolatban, mivel hozzáférhetnek a legfrissebb dokumentumokhoz és tervekhez

Az építtetők a tenderezés során biztonságosan megoszthatják a terveket a ajánlattevő vállalkozókkal.

A platform visszajelzési és jóváhagyási funkciói megkönnyítik az építtetők számára, hogy hozzájáruljanak és részt vegyenek a projektben.

A Conos segít az ügyfeleknek abban is, hogy nyomon kövessék a felmerülő hibákat, és biztosítsák azok azonnali megoldását.

Tervezők

A Conos megkönnyíti a tervezők számára az együttműködést és a tervek megosztását egymással.

A platform verziókezelő funkciója biztosítja, hogy a tervezők mindig hozzáférjenek a terv legfrissebb verziójához.

A Conos segít a tervezőknek abban is, hogy nyomon kövessék a hibapontokat, és biztosítsák azok azonnali megoldását.

Műszaki ellenőrök

A Conos egységes platformot biztosít a műszaki ellenőrök számára a tervek, jegyzőkönyvek és egyéb dokumentumok ellenőrzéséhez és jóváhagyásához.

A Conos Hibalista-kezelő segíti a műszaki ellenőröket a problémák azonnali azonosításában és megoldásában.

• A projekt folyamatos nyomon követésével, a platform segíti a műszaki ellenőröket abban, hogy a beruházás időben és a költséghatékonyan készüljenek el.

Kivitelezők

A Conos a kivitelezők számára könnyű hozzáférést biztosít a legfrissebb tervekhez és dokumentumokhoz.

A platform pályáztatásra szolgáló funkciója segíti a vállalkozókat az ajánlatok benyújtásában anélkül, hogy az ajánlattevői információk titkossága sérülne.

A Conos továbbá segíti a kivitelezőket a hibalisták kezelésében és azonnali megoldásában.

Referenciáink

Sikeresen bizonyított már rengeteg projektnél

Értékeink

Vajon miért szeretik a tervezők és kivitelezők használni a Conost?

Végtelenül egyszerű használni

Használata végtelenül egyszerű, bárki számára percek alatt elsajátítható, nem igényel külön képzést, nincs szükség telepítésre. A Conos egy könnyen használható, intuitív rendszer. Egyszerűen csak hívja meg a projekt résztvevőit, tervezőket, kivitelezőket stb. és már indulhat is a közös munka.

Értesítő emailekkel mindig naprakész lehet

A hatékony munka elengedhetetlen feltétele, hogy a résztvevők mindig értesüljenek a legújabb tervváltozatokról. Amint egy új fájl felkerül vagy módosul , a rendszer azonnal és automatikusan email üzenetet küld a résztvevőknek a friss információkról. Az értesítő emailek beállításai felhasználónkként vagy felhasználói csoportokként módosíthatóak.

Egy dokumentum, rengeteg fájltípus

Egy építőiipari projekt során az építészeknek és mérnököknek gyakran kell egyféle dokumentumot többféle fájltípusként megosztani, mint például DWG-t, PLN-t, DGN-t és ugyanazt tartalmat PDF-ként. A Conoson egy dokumentum alatt akár többféle fájlt is fel lehet tölteni, megjegyzéseket fűzni hozzá és áttekinteni a korábbi változatait.

Indítson új projektet


Call us for fast support to this number.

+36 20 977 035