Rólunk

Megosztjuk veled tapasztalatinkat

Peter Homonnay, founder and CEO of Conos
Történetünk

Utunk a fájlmegosztástól a projektmenedzsmentig

A 2000-es években egy fiatal építész, megelégelvén a nagyméretű fájlok küldését és az FTP-vel járó nehézségeket, melyekkel több éves építész és projektmenedzseri munkái során szembesült, fejlesztett egy egyszerűen használható, fájlmegosztó alkalmazást saját és kollégái számára. Ez a fiatalember Homonnay Péter volt, a Conos vállalat alapítója.

A folyamatos termékfejlesztés eredményeként, ezidáig több mint 3000 felhasználó, közel 150 projektet vihetett sikerre a Conos portálnak köszönhetően. Egy dolog nem változott a kezdetek óta: az egyszerűség.

Az elmúlt néhány évben számos új funkcióval bővítettük rendszerünket pl. : a dokumentumok jóváhagyása, együttműködést segítő eszközök, projekt archiválás stb. A Conos már nem csupán egy fájlmegosztó alkalmazás, termékünk mára egy teljeskörű projektmenedzsment platformá nőtte ki magát, mely az építési-, tervezési projektek minden résztvevője számára nélkülözhetetlen.

Értékeink

Miért a Conost válasszam?

...
Tudjuk hogy működik egy építési- tervezési projekt

A Conos csapata jelentős építés projektmenedzsment tapasztalattal rendelkezik, ezért termékünket is úgy alakítottuk ki, hogy az Ön számára professzionális, felhasználóbarát megoldást nyújtson.

...
Felhasználóbarát megoldások mindenki számára

Az építési projektek csapata gyakran változik projektről projektre, számos szakember, több vállalat, más-más szakterületek és kompetenciák hatékony együttműködésére van szükség rövid idő alatt. Az új felhasználók számára fontos, hogy már az első belépés pillanatától könnyen átláthassák a projektportált anélkül, hogy különböző oktatóanyagokra kellene támaszkodniuk. Ezt szem előtt tartva fejlesztettük ki rendszerünket.

...
Az építőipari projektek szolgálatában

A projektportál sajátossága, hogy képes nagyméretű fájlok tárolására, mint például CAAD rajzok, PDF és kép fájlok, hiszen az elsődleges célunk, hogy segítsük az építési projektek információ áramlását, a projekt résztvevői, valamint a partnerek, beszállítók és megrendelők közötti együttműködést és kommunikációt.

...
Kiemelt projektjenink

Sikeresen bizonyított már rengeteg projektnél

Elérhetőségünk

Lépjen kapcsolatba velünk!

Kérdése van a Conossal kapcsolatban vagy ki szeretné próbálni applikációnkat? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kipróbálná Conos szoftverünket?

Kérjen hozzáférést termékbemutatónkhoz, és fedezze fel, hogyan emelheti vállalkozásodat magasabb szintre!

Már használta a Conost?

Összegyűjtöttük azokat a kérdéseket, amelyeket rendszeresen feltesznek nekünk ügyfeleink - illetve néhány olyat is, amire nem is gondolna, viszont hasznos lehet!


További kérdése van a Conos-ról?

Ha itt nem talál választ a keresett kérdésre, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén!

Címünk

Sóskút - Hungary
Bajcsy-Zsilinszky u. 21.

Nyitva

Hétfő - Péntek
9:00 - 17:00

Telefon

+36 20 9779 035
+36 30 9865 759

Email

portal@conos.hu
info@conos.hu