Bonyolítson
Egyszerűen

Érje el könnyen és gyorsan
építőipari beruházásának terveit és dokumentumait
a Conos Projektportálon.

Tudjon meg többet

Tárhely

E felhő alapú tárhelyen, melyet csak egyszerűen Projektportálnak nevezünk, az építőipari beruházás minden résztvevője könnyen elérhetően tárolhatja adatait: terveket, műleírásokat, emlékeztetőket, fotódokumentációkat stb.

Építőipari

A Projektportált kifejezetten az építőipari projektekhez fejlesztettük ki. A dokumentumok, tervek, és résztvevők elérhetőségei könnyen átlátható formában elérhetők a projekt minden szereplője számára.

Egyszerű és biztonságos

Használata egyszerű, bárki számára percek alatt elsajátítható, nem igényel külön képzést. Hozzáférés csak jelszóval, akár különböző jogosultsági szintekkel.

Gyors

Pillanatok alatt, pár kattintással megtalálhatja a legfrissebb tervváltozatokat, vagy szükség esetén keresgélhet a régebbi dokumentumok között.

Az építőipari projekt minden résztvevője számára pár kattintással elérhető módon tárolhatja a projekthez kapcsolódó terveket, műleírásokat, ütemterveket, emlékeztetőket, és minden egyéb dokumentumot, amelyek közös elérhetősége, frissen tartása egy projekt sikeres lebonyolítása szempontjából fontos.

Tudjon meg többet

A Projektportál célja, hogy segítse az információáramlást, a kapcsolattartást és a kommunikációt a különböző helyszínen dolgozó projektrésztvevők között, és ezzel növelve az együttműködés hatékonyságát. Az adott projektet illetőleg minden érintett részére egy folyamatosan frissülő, mindig aktuális elérhetőségi-, dokumentum- és tervadatbázisként szolgál.

Megkíméli a résztvevőket az elektronikus tervek és egyéb dokumentumok email-en való küldözgetésének hátrányaitól (a nagy méretű emailek küldési nehézségeitől, a verziókeveredésektől, stb.) Mindezek segítségével időt, pénzt és fáradságot megtakarítani a projekt valamennyi résztvevője számára.

A Projektportál szolgáltatásai

Nézd meg, mit tud a ProjektPortál!


Projekt infó

A projekt alapvető adatait tároljuk itt: projektnév, cím, projektvezetők, építési helyszín megközelíthetősége (térkép), és egyéb részletek

Dokumentumtár

Átlátható mappastruktúrába rendezve megtalálhatóak a tervrajzok, és egyéb dokumentumok az előkészítéstől kezdve egészen a megvalósulásig.

Résztvevők

Projektrésztvevők listája. Tartalmazza az építtető, tervezők, kivitelezők, műszaki ellenőrök, és egyéb résztvevők elérhetőségét.

Fotódokumentáció

Kövesse nyomon az építkezést képről-képre a látványtervektől az átadásig.

Partnereink számára lehetőséget biztosítunk, hogy a projektoldalaik rugalmasan alkalmazkodjanak egyedi céges arculati vagy dokumentum-struktúra igényeikhez.

A 15 éves múlttal rendelkező Projektportált ma már közel 500 építőipari cég több mint 1000 felhasználója használja. Több, mint 70 építési projekt bonyolításánál nyújtott hasznos segítséget.

Íme, néhány közülük.

Further information of projects can be found on our partners websites

Díjcsomagok

Válassza az Önnek megfelelőt


Standard

15 000 Ft

+ÁFA/hó/projekt

 • 500 MB tárhely
 • 10 felhasználó
 • standard arculatú projektportál

Prémium

30 000 Ft

+ÁFA/hó/projekt

 • 2 GB tárhely
 • 50 felhasználó
 • partnerünk arculatához
  igazodó
  projektportál

Partner

Egyedi díjszabás

 • Az előző csomagok
  nem fedik le igényeit?
 • Kérje egyedi ajánlatunkat,
  igazodunk igényeihez
  egy Önnek épp megfelelő
  szolgáltatáscsomaggal.

Vegye fel Velünk a kapcsolatot!


Készen áll, hogy elindítsuk az Ön új projektjét? Hívjon, vagy írjon, és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!

+36 20 9779 035

Sóskút, Hungary
Bajcsy-Zs. u. 21.

Részletekkel vagy megrendeléssel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeinken!