Projekt
Portál

Conos egy könnyen használható tartalommegosztó platform, melyet kifejezetten az építőipari projektekhez fejlesztettük ki.

Young smiling architect with a tablet and drawings in his office
Színes munkavédelmi sisakok

Dokumentum menedzser rendszer

Conos egy olyan dokumentum menedzser rendszer, amely az építési-tervezési és kivitelezési cégek számára fejlesztettünk ki, megoldást kínálva a nagy fájlok (CAAD rajzok, PDF-ek, fotók) elérhetőégére.

Célunk, hogy segítsük az információáramlást, a kapcsolattartást és a kommunikációt a különböző helyszínen dolgozó projektrésztvevők között, ezzel növelve az együttműködés hatékonyságát. Az adott projektet illetőleg minden érintett részére egy folyamatosan frissülő, mindig aktuális elérhetőségi-, dokumentum- és tervadatbázisként szolgál.

Fájlmegosztás egyszerűen

Pillanatok alatt, pár kattintással megoszthatja a legfrissebb tervváltozatokat.
Ezen a felhő alapú tárhelyen a tervek, műleírások, emlékeztetők fotók stb. könnyen átlátható formában elérhetők az építési projekt minden szereplője számára.

Építészeti tervdokumentációt készít egy tervező a laptopján.
Amit kínálunk

Egyszerűség és biztonság

Tervezők dolgoznak egy nagy asztal körül

Hatékony együttműködés a tervezők, beruházók és kivitelezők között

Egy sikeres projekt többnyire a résztvevők hatékony együttműködésén múlik. A tervezőktől az építtetőn át a kivitelezőkig mindenki egy közös platformon, a Conoson tudják egyszerűen megosztani egymással tartalmaikat.

Rendezze a mappákat egyszerűen

Átlátható mappastruktúrába rendezve megtalálhatóak a tervrajzok, és egyéb dokumentumok, az előkészítéstől kezdve egészen a megvalósulásig. Készítettünk egy mappastuktúra sablont, de természetesen a saját céges mappastruktúra is használható.

Egy férfi kényelmes naracssárga fotelben, ölében egy laptoppal
Színes munkavédelmi sisakok

Tárolja biztonságban dokumentumait

Megkíméljük a résztvevőket az elektronikus tervek és egyéb nagy fájlok email-en való küldésének hátrányaitól és egy sokkal biztonságosabb, felhő alapú szolgáltatást kínálunk helyette. Az adatokhoz való hozzáférést kizárólag jelszóval lehetséges , akár különböző jogosultsági szintekkel.

Felhasználóink

Ki mire használhatja a Conost?

Projekt menedzserek

áttekinti és rendszerezi a dokumentumokat, feltölti az emlékeztetőket

Építtetők

dokumentumokat tölthet le, - hagyhat jóvá és megjegyzéseket fűzhet hozzá

Tervezők

feltölthet új terveket és frissítheti régebbieket vagy letöltheti más tervezők terveit, megjegyzéseket fűzhet a dokumentumokhoz

Műszaki ellenőrök

letölthet, jóváhagyhat, kommentelheti a terveket és emlékeztetőket vagy bármilyen egyéb dokumentumot

Kivitelezők

letöltheti a jóváhagyott terveket az ajánlatadáshoz vagy az épíéshez

Referenciáink

Sikeresen bizonyított már rengeteg projektnél

hu

Vajon miért szeretik a tervezők és kivitelezők használni a Conost?

Végtelenül egyszerű használni

Használata végtelenül egyszerű, bárki számára percek alatt elsajátítható, nem igényel külön képzést , nincs szükség telepítésre. A Conos egy könnyen használható, intuitív rendszer. Egyszerűen csak hívja meg a projekt résztvevőit, tervezőket, kivitelezőket stb. és már indulhat is a közös munka.

Értesítő emailekkel mindig naprakész

A hatékony munka elengedhetetlen feltétele, hogy a résztvevők mindig értesüljenek a legújabb tervváltozatokról. Amint egy új fájl felkerül vagy módosul , a rendszer azonnal és automatikusan email üzenetet küld a résztvevőknek a friss információkról. Az értesítő emailek beállításai felhasználónkként vagy felhasználói csoportokként módosíthatóak.

Egy dokumentum, rengeteg fájltípus

Egy építőiipari projekt során az építészeknek és mérnököknek gyakran kell egyféle dokumentumot többféle fájltípusként megosztani, mint például DWG-t, PLN-t, DGN-t és ugyanazt tartalmat PDF-ként. A Conoson egy dokumentum alatt akár többféle fájlt is fel lehet tölteni, megjegyzéseket fűzni hozzá és áttekinteni a korábbi változatait.

Indítson új projektet


Call us for fast support to this number.

+36 20 977 035